Címkék

beruházás

 • Átadásra került Baks felújított és kibővített piactere

  500 négyzetméterrel bővült a 34,7 millió forintból felújított korszerű piactér Bakson.

 • Betonkeverő üzemet adtak át a kisteleki ipari parkban

  Az összesen 460 millió forintból megépült üzem létesítésével napi 300 köbméter betonkeveréket tudnak előállítani, a kisteleki építőanyaggal a helyi beruházások is olcsóbbak lehetnek

 • Hivatalosan is átadták tegnap délután a megújult makói Csipkesort

  A közel 400 millió forintos beruházásnak három célja volt: az üzlethelyiségek felújításával élénkíteni a gazdaságot, növelni a belváros zöldfelületét, illetve egy hangulatos árkádsorral összekötni a városközpont nevezetességeit – mondta Farkas Éva Erzsébet polgármester az áprilisban elkészült, most pedig hivatalosan is átadott megújult Csipkesor avató ünnepsége után.

 • Kiss-Rigó: 2018-ra felépülhet a Szegedi Ifjúsági Centrum

  A kormány 9,7 milliárd forintot különít el a jövő évi költségvetésből a Szegedi Ifjúsági Centrum létrehozására: a korábban csak az új futballstadionról szóló beruházás jelentősen kibővült feladatkörrel és létesítményekkel valósulhat meg. Kiss-Rigó László megyés püspököt kérdeztük a beruházásról.

 • Korszerű, megújult iskolával indult az új tanév Szatymazon

  Szatymaz Község Önkormányzata 97 500 000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Szent István Katolikus Általános Iskola főépületének energetikai korszerűsítésére. A beruházás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében, a Csongrád Megyei Önkormányzat koordinálásával valósult meg. A megújult iskolaépület 2018. október 4-én hivatalos ünnepségen került átadásra.

 • Megújult egészségház szolgálja az algyőiek gyógyulását

  Gyógyszertárt, fogorvosi, gyermek és felnőttorvosi rendelőt magában foglaló egészségügyi komplexum került átadásra Algyőn. A mintegy 130 millió forintból korszerűsített épület, a 21.század elvárásainak megfelelően újult meg európai uniós TOP forrásból, a Csongrád Megyei Önkormányzat koordinációja mellett. A 85 millió forintos támogatás mellett a fennmaradó részt Algyő nagyközség önkormányzata biztosította a beruházáshoz.

 • Modern termelői piac épült Pusztaszeren

  Pusztaszer községi önkormányzata 28 001 345 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a termelői piac létrehozására. A beruházás teljes költsége 31 582 892 Ft volt, a különbözetet önerőként biztosította az önkormányzat.

 • Új egészségházban, modern körülmények között gyógyulhatnak Üllésen

  Befejeződött az üllési egészségház rekonstrukciója, a Csongrád Megyei Önkormányzat koordinációja mellett a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 80 millió forintos támogatása tavaly lehetővé tette a beruházást, ezt egészítette ki Üllés község önkormányzata további 20 millió forinttal.

Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktár

Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.

Keresés