Címkék

Szentes

 • A Csongrád-Csanád megyei identitás erősítése rendezvénysorozat tizennyolcadik állomását Szentesen tartotta a Megyei Önkormányzat

  A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat Szentesen, a Tenisz Klubban tartotta következő rendezvényét, ahol elsősorban a sportolás szeretetére és fontosságára hívták fel a figyelmet a szervezők. A Sportcsarnokkal történt sajnálatos esemény nagyon megrendítette a város lakosságát, így a fiatalok is nagy lelkesedéssel várták a városban megrendezésre kerülő mai sporteseményt.

 • Egy hivatás, mely első az egyenlők között - A Szentesi Légimentő-bázis 10. évfordulója

  A Csongrád Megyei Közgyűlés és tizenkét település támogatásával, (Medgyesegyháza, Mártély, Petőfiszállás, Kistelek, Fábiánsebestyén, Derekegyház, Csárdaszállás, Gádoros, Szegvár, Csongrád, Domaszék, Eperjes) két életmentő eszköz került beszerzésre a légimentő bázis számára.

 • Fürdőnagyhatalom Csongrád megye

  Közgyűlést és konferenciát tart Szentesen a napokban a Magyar Fürdővárosok Szövetsége. A megye jelentős turisztikai értékekkel rendelkezik, kiemelt szereppel bírnak a gyógy- és termálfürdők.

 • Pénzügyi integráció és tanácsadás tematikus nap a roma lakosság részére

  Az EFOP-1.6.3-17-2017-00003 Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program keretén belül a roma lakosság részére 2020. szeptember 25-én Szentesen a Polgármesteri Hivatal dísztermében pénzügyi integráció és tanácsadás tematikus nap került megrendezésre.

 • Szentes Open Dance Festival

  2019. november 9-én megrendezésre került az első Szentes Open Dance Festival, a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban. A rangos táncos esemény a WDSF (Világ Táncsport Szövetség) jóvoltából kerülhetett megrendezésre megyénkben. Számos Csongrád megyei táncos részvételével zajlott a verseny, ahol egy hazai rendezésű, nemzetközi porondon mutatkozhattak meg.

 • Szentesen is érezhető a foglalkoztatási programok hatása

  A Csongrád Megyei Önkormányzat cikksorozatának keretében ezúttal Szabó Zoltán Ferencet, Szentes Város polgármesterét kérdeztük arról, milyen tapasztalatai vannak a megyében megvalósuló foglalkoztatási együttműködési programokkal, paktumokkal kapcsolatban.

Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktár

Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.

Keresés