Címkék

Üllés

 • A Csongrád-Csanád megyei identitás erősítése rendezvénysorozat negyedik állomását Üllésen tartotta a Megyei Önkormányzat

  A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat Üllésen, a Vásártéren tartotta rendezvénysorozatának következő állomását.

 • Egy karnyújtásnyira került az állam az üllésiekhez

  Országszerte is példaértékűnek számít az az összefogás, amit a helyi önkormányzat, a megyei kormányhivatal és több minisztérium tanúsított az üllési kormányablak kialakításához. A beruházás által az eddigieknél jóval könnyebben vehetik igénybe az állami szolgáltatásokat a térségben élők.

 • Jelentősen csökkent a munkanélküliség Üllésen

  A Csongrád Megyei Önkormányzat cikksorozatot indít, amelyben megkérdezi a megye polgármestereit arról, milyenek a tapasztalataik a megyei és a helyi foglalkoztatási együttműködési programokkal, paktumokkal kapcsolatban. Szeretné közelebb hozni a települések lakosságához az Európai Uniós projekteket, bemutatva azok közvetlen hatását a Csongrád megyében élő emberek életére. A sorozat második részében Nagy Attila, Üllés polgármestere nyilatkozik a témáról.

 • Ne hagyjuk elveszni a mindennapi kincseinket!

  A mai rohanó világban talán fel sem tűnik, hogy mennyi érték vesz körül bennünket. Ennek ellenére fontos, hogy megőrizzük és továbbadjuk őket a jövő generációinak, ugyanis csak így lehetnek teljesek a mindennapjaink. Ezt hangsúlyozták szombat délután Üllésen, ahol a Csongrád Megyei Értéktár fórumára várták az érdeklődőket.

 • Új egészségházban, modern körülmények között gyógyulhatnak Üllésen

  Befejeződött az üllési egészségház rekonstrukciója, a Csongrád Megyei Önkormányzat koordinációja mellett a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 80 millió forintos támogatása tavaly lehetővé tette a beruházást, ezt egészítette ki Üllés község önkormányzata további 20 millió forinttal.

 • Üllési nyári fesztivál: a közösség erejével a nemzet jövőjéért

  Remek hangulatban telt az Üllési Nyári Fesztivál első napja, vasárnap pedig Szőke Andrással főzhetünk, és az Apostol élő nagykoncertjét hallgathatjuk meg.

 • Végig aszfaltréteg borítja az üllési Erkel Ferenc utcát

  Az adósságkonszolidációban nem részesült önkormányzatok közül Üllés 112 millió forintot kapott az államtól, hogy elképzelései, és a településen élők igényei szerint fejlessze a községet. Ebből a pályázatból újult meg az Erkel Ferenc utca.

Csongrád Megyei Értéktár

Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.

Keresés