Címkék

Trinno projekt

 • A digitális képességfejlesztés Csongrád megye hosszú távú, gazdasági érdeke

  A legismertebb IT cégek gyakorlatát mutatták be nemzetközi szakemberek előtt Csongrád megyében.

  A gazdaság fejlesztését célzó, regionális kezdeményezésekkel ismerkedtek Csongrád megyei és nemzetközi szakemberek az Interreg Europe program keretében, Ópusztaszeren. A találkozón, amelynek házigazdája a Csongrád Megyei Önkormányzat volt, a TRINNO projektben együttműködő szlovén, olasz, ír, és magyar partnerek vettek részt. A két napos fórumon olyan megoldásokkal ismertették meg egymást, amelyek a saját térségükben előnyös megoldásnak számítanak a gazdaság élénkítésében, a munkaerőhiány kezelésében.

 • Befektetés ösztönzés - Egyedül, vagy közösen?

  A cégalapítás, a vállalkozásfejlesztés, a növekedés és innováció kérdéskörei fontos szerepet töltenek be a gazdaságpolitikában. A Csongrád Megyei Önkormányzat és az ELI-HU Nonprofit Kft. mellett öt további nemzetközi projektpartner elindította az ún. TRINNO projektet, amely az "Üzleti ökoszisztéma a tradíció és innováció jegyében" címet viseli.

 • Több, mint 100 résztvevőt érdekelt a Csongrád-Csanád megye gazdaságfejlesztését is bemutató nemzetközi TRINNO projekt záró konferenciája

  Tegnap tartotta záró rendezvényét a nemzetközi együttműködésben megvalósuló TRINNO projekt, melynek célja a hagyományos vállalkozások felkészítése az innovációs kihívások kezelésére. Az on-line eseményen a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat, mint projektpartner kollégái saját szekcióban jelentek meg.

 • TRINNO projekt: a digitalizáció viheti előre a megyei vállalkozásokat is

  A digitális forradalomnak kulcsszerepe van a Csongrád megyei vállalkozások életében is – hívták fel a figyelmet a TRINNO projekttel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón Szegeden. Üzleti ökoszisztéma a tradíció és innováció jegyében címmel valósítják meg nemzetközi konzorciumban azt a kezdeményezést, amelynek magyar oldalról a Csongrád Megyei Önkormányzat és az ELI-HU Nonprofit Kft. a részese.

Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktár

Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.

Keresés