Címkék

rajzpályázat

 • „Itt közlekedem, vigyázz rám!” - Rajzpályázat meghosszabbítva

  Mindennap közlekedsz? Szeretsz rajzolni? Unod már, hogy nincs más téma csak a vírus? Légy Te a téma!!! Add be a rajzod és mindamellett, hogy nyerhetsz, mindennap a rajzodnak köszönhetően fognak a településeden biztonságosan eljutni a barátaid a suliba! Küldd be az ötleted a pályázati kiírásban szereplő feltételek szerint egy közlekedési táblára 2021.05.30-ig!

 • A klímatudatosság jegyében hirdet rajz- és fotópályázatot a megyei önkormányzat

  A klímaváltozás olyan kihívás, amelyre kiemelt figyelmet fordít az idei esztendőben a Csongrád Megyei Önkormányzat. A szervezet az Assembly of European Regions "Together for Cohesion" projekt támogatásával rajz- és fotópályázatot hirdet általános iskolás diákoknak, amelynek témája a klímatudatosság. A beérkezett alkotásokból március 30-án, a Föld órájának napján kiállítás nyílik a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol kihirdetik a szakmai zsűri által hozott döntést is, és a győztesek értékes nyereményekkel térhetnek haza.

 • AER rajz- és fotópályázat

  A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat az Assembly of European Regions "Together for Cohesion" projektjének támogatásával klímaváltozás témában hirdetett rajzpályázatot, melyről szeretnénk most tájékoztatást adni.

 • Csongrád-Csanád megyei rajzpályázat díjátadó és játékos klímaóra az Agórában

  A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat az Európai Régiók Gyűlése (Assembly of European Regions -AER) "Together for Cohesion*" projektjének támogatásával klímaváltozás témában hirdetett rajzpályázatot gyerekeknek, amelynek a díjátadóját ma délután tartották a szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában. A díjátadót követően flash mobbal készültek a gyerek, majd játékos klímaórán vehettek részt, melyet Dr. Gulyás Ágnes, a Szegedi Tudományegyetem Klimatológiai és Tájföldrajzi Tanszékének oktatója tartott.

 • Rajzpályázat 2017.

Csongrád-Csanád Megyei Értéktár

Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.

Keresés