Címkék

polgármesteri fórum

  • Bemutatkozott a polgármestereknek Csongrád megye új elnöksége

    A Csongrád Megyei Önkormányzat a 2019-2024 közötti időszakban eddigieknél hangsúlyosabban szeretné képviselni azt a kormányzati szándékot, hogy az uniós forrásból megvalósuló fejlesztésekkel nagymértékben és folyamatosan javuljon az állampolgárok életminősége. Ennek érdekében a megyei településvezetőknek közvetlen kapcsolattartást ígért és rendszeres szakmai fórumok szervezését tervezi a Csongrád Megyei Közgyűlés új vezetése.

  • Csongrád-Csanád megyei polgármesterek 2. szakmai fóruma

    Kedden délelőtt immár második alkalommal rendezték meg a Csongrád-Csanád Megyei Polgármesterek Szakmai Fórumát, melyet a megyei önkormányzat az Európai Régiók Gyűlése (Assembly of European Regions - AER) "Together for Cohesion" című projektjének támogatásával hívott életre.

  • Polgármesteri Fórum

    2021. november 4-én a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat szervezésében került sor a polgármesterek 3. szakmai fórumára a megye településvezetőinek részvételével. A rendezvény fő témája a 2021. novemberétől megjelenő Területi Operatív Program Plusz (TOP Plusz) volt, ahol a polgármesterek első kézből értesülhettek a programmal kapcsolatos legfrissebb információkról.

Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktár

Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.

Keresés