Címkék

gazdaságfejlesztés

 • A digitális képességfejlesztés Csongrád megye hosszú távú, gazdasági érdeke

  A legismertebb IT cégek gyakorlatát mutatták be nemzetközi szakemberek előtt Csongrád megyében.

  A gazdaság fejlesztését célzó, regionális kezdeményezésekkel ismerkedtek Csongrád megyei és nemzetközi szakemberek az Interreg Europe program keretében, Ópusztaszeren. A találkozón, amelynek házigazdája a Csongrád Megyei Önkormányzat volt, a TRINNO projektben együttműködő szlovén, olasz, ír, és magyar partnerek vettek részt. A két napos fórumon olyan megoldásokkal ismertették meg egymást, amelyek a saját térségükben előnyös megoldásnak számítanak a gazdaság élénkítésében, a munkaerőhiány kezelésében.

 • Beszállítói adatbázis építésében segíti a Csongrád Megyei Önkormányzat a HIPA-t

  A helyi gazdaság és a vállalkozások fejlesztése szempontjából fontos a termelői értékláncok kialakítása, beszállítói hálózatok kialakítása. Ebben működik együtt a Csongrád Megyei Önkormányzat, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és Nemzeti Befektetési Ügynökség, a HIPA.

 • Megyei gazdaságfejlesztés a Z-generáció szemével

  A Szegedi Tudományegyetem vállalkozásfejlesztési szakirányának mesterszakos hallgatói számára indított Projektvezetés kurzuson témaindító előadást tartott a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzati Hivatal kollégája a 2014-2020-as területi tervezésről.

Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktár

Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.

Keresés