Címkék

befektetésösztönzés efop

 • Adósságkezelési tanácsadás tematikus nap

  Az EFOP-1.6.3-17-2017-00003 azonosító számú Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi projekt keretében megrendezésre került 2020. október 8-án az Árpádhalmi Közösségi tér és Könyvtárban az „Adósságkezelési tanácsadás” elnevezésű tematikus nap.

 • Pénzügyi integráció és tanácsadás tematikus nap a roma lakosság részére

  Az EFOP-1.6.3-17-2017-00003 Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program keretén belül a roma lakosság részére 2020. szeptember 25-én Szentesen a Polgármesteri Hivatal dísztermében pénzügyi integráció és tanácsadás tematikus nap került megrendezésre.

 • Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program munkacsoportjának ülése Derekegyházon

  Az EFOP-1.6.3-17-2017-00003 Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program keretén belül a tanyasi lakosság felzárkózását segítő munkacsoport szeptember 23-án tartotta ülését Derekegyházon a dr. Brusznyai Árpád Művelődési ház és könyvtár kiállító termében.

 • Megjött az első eredmény a megyei befektetés-ösztönzési tevékenységben

  Több megyei település területei is bekerültek az országos telephely adatbázisba, melyben a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat munkája is segített.

 • Mennyire ismerik Csongrád megyét a külföldi befektetők?

  Elkészült a Csongrád Megyei Önkormányzat angol nyelvű befektetés-ösztönzési kiadványának aktualizált, on-line verziója, amely a megye iránt érdeklődő új befektetők, cégek számára nyújt hasznos információkat a térség földrajzi, gazdasági és iparági szerkezetéről.

 • A befektetésösztönzésről tárgyalt a megye vezetése

  Egységes megyei arculat, megfelelő adatbázis és információs hálózat kell ahhoz, hogy a jövőben a befektetők érdeklődését növelni lehessen Csongrád megye iránt. Ez hangzott el azon a személyes egyeztetésen, amelyet Gémes László, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke és Csáki Béla alelnök folytatott Szabó Mártonnal a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) vezérigazgató-helyettesével, Ópusztaszeren. A vezetők a két szervezet közötti, szorosabb együttműködés lehetőségeiről is tárgyaltak.

 • Bemutatkozott a polgármestereknek Csongrád megye új elnöksége

  A Csongrád Megyei Önkormányzat a 2019-2024 közötti időszakban eddigieknél hangsúlyosabban szeretné képviselni azt a kormányzati szándékot, hogy az uniós forrásból megvalósuló fejlesztésekkel nagymértékben és folyamatosan javuljon az állampolgárok életminősége. Ennek érdekében a megyei településvezetőknek közvetlen kapcsolattartást ígért és rendszeres szakmai fórumok szervezését tervezi a Csongrád Megyei Közgyűlés új vezetése.

 • Csongrád Megyei Felzárkózási Fórum

  A Csongrád Megyei Önkormányzat a Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi EFOP projektje keretében a mai napon tartotta meg a Csongrád Megyei Felzárkózási Fórum ülését.

 • Közösségi együttműködést segítő programot rendeztek Bakson

  2019. május 24-én a baksi Faluházban került megrendezésre a Csongrád Megyei Önkormányzat szervezésében a közösségi együttműködést erősítő „Életvezetési tanácsadás” című rendezvény. A pályázat célja a résztvevők életminőségének javítása.

 • Fontos mérföldköveken van túl a Csongrád Megyei Felzárkózási Fórum

  A Csongrád Megyei Önkormányzat a Széchenyi 2020 program keretében 57 millió forint támogatást nyert el az EFOP – 1.6.3-17-2017-00003 azonosító számú „Megyei szintű felzárkózás-politikai együttműködések támogatása a helyi esélyegyenlőségi programokhoz kapcsolódóan”. A projekt 2017. december 1-jével kezdődött, zárása 2020. november 30-ra várható.

Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktár


Kapcsolat
Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.