Címkék

Kakas Béla

 • A Modern Falvak és Kisvárosok Program valódi áttörést hozhat - Kakas Béla: Új lendületet kaphat a magyar vidék

  A Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke szerint páratlan lehetőségekkel kecsegtet a Modern Falvak és Kisvárosok Program.

 • Kakas Béla: Az összefogás és az együttműködés kovásza akarok lenni

  A megyei közgyűlés elnöke szerint a fejlődés záloga és egyetlen járható útja Szeged, Hódmezővásárhely és az 58 további település összefogása, közös gondolkodása. A befektetésösztönzés az egyik kulcskérdés, ezt elősegítendő megyei befektetésösztönző térkép készül. Kakas Bélával a 2017-es esztendő fő feladatait és kihívásait vettük számba.

 • Kakas Béla: Csongrád megye Európa kapuját jelentheti a kínai partnerek számára

  „A 40 millió lakosú Shaanxi tartomány gazdasági szakemberei és politikai szereplői látnak fantáziát a hozzájuk képes kicsi, 400 ezer lakosú Csongrád megyében, hiszen geopolitikai adottságunk, azaz a hármashatár Európa kapuját is jelentheti a kínai partnerek számára” – fejtette ki Kakas Béla közgyűlési elnök kínai látogatásáról a SZEGEDma.hu-nak.

 • Kakas Béla: Ismét ránk hárul a végvári vitézek feladata!

  Soha nem felejtem el, amikor egy helikopteren ülve azzal szembesültem: több ezer migráns özönlik át ellenőrizetlenül a magyar-szerb határon – elevenítette fel portálunknak adott interjújában Kakas Béla. A Csongrád Megyei Közgyűlés elnökével megyét érintő fejlesztésekről, határon átnyúló kapcsolatokról, megyeátnevezésről és migrációról is beszélgettünk.

 • Kiegyensúlyozott tanévre készülnek

  Az új tanévet érintő legfontosabb változásokra, fejlesztésekre, kihívásokra és a kitűzött célokra irányították a figyelmet a Csongrád megyei Szakmai Tanévnyitó Konferencián.

 • Megyei szinten eseménydús évet zártak

  Kakas Béla, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke volt a hétfői Napraforgó Plusz vendége a Rádió 7-ben, aki a teljesség igénye nélkül, a lényegre koncentráltan ismertette az elmúlt év eredményeit.

 • TRINNO projekt: a digitalizáció viheti előre a megyei vállalkozásokat is

  A digitális forradalomnak kulcsszerepe van a Csongrád megyei vállalkozások életében is – hívták fel a figyelmet a TRINNO projekttel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón Szegeden. Üzleti ökoszisztéma a tradíció és innováció jegyében címmel valósítják meg nemzetközi konzorciumban azt a kezdeményezést, amelynek magyar oldalról a Csongrád Megyei Önkormányzat és az ELI-HU Nonprofit Kft. a részese.

Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktár

Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.

Keresés