Nagy kontrasztú, akadálymentes verzió
images/spacer.png, 0 kBFőoldal


Elérhetőségek


Közérdekű adatok


Pályázatok


Befektetésösztönzés


Képzés


Képgaléria


Konzorciumok

Tisztelt Érdeklődő!


A Csongrád Megyei Közgyűlés 2013. december 13-án döntött egy 100%-os tulajdoni arányú nonprofit kft. létrehozásáról, mely szervezet Csongrád Megye Fejlesztéséért Nonprofit Kft. néven 2014. januárban került bejegyzésre.

A Csongrád Megye Fejlesztéséért Nonprofit Kft. fő feladata, hogy a TOP támogatásból megvalósuló projektek fejlesztésében pályázatírás és projektmenedzsment tevékenység ellátásával, a Csongrád Megyei Önkormányzattal közreműködve segítse a települési önkormányzatok munkáját, részt vegyen elképzelésiek megvalósításában.

A Csongrád Megye Fejlesztéséért Nonprofit Kft. immáron 7. éve működő gazdasági szervezet, mely a megye 47 települési önkormányzatával és számos gazdasági társasággal áll üzleti kapcsolatban. Ügyfélköre már a megye területén is túlmutat. Az elmúlt években közel száz pályázat elkészítésében vett részt a társaság, melyek mindegyike támogatói döntésben részesült. A megye 367 db TOP (1-5) projektjének közel egyharmadát a Társaság készítette, és/vagy menedzseli a megvalósítását, de a TOP projektek mellett VP és VP-LEADER, határon átnyúló program (IPA/HU-SRB), EFOP, GINOP, KEHOP és Magyar Falu Program projekteket is készített és menedzsel a kft.

A Társaság Munkatársai eddigi szakmai pályafutásuk során számos projekt döntés-előkészítésében, támogatási szerződésének megkötésében, kifizetési kérelmek feldolgozásában, helyszíni ellenőrzésének lebonyolításában, projekt-előrehaladási jelentés/beszámoló feldolgozásában és jóváhagyásában vettek részt.

A Társaság igyekszik feladatát a tőle elvárható legnagyobb szakértelemmel, precizitással és odaadással elvégezni, nagy hangsúlyt fektetve a személyes kapcsolattartásra és munkakapcsolatra. Bár a szervezet elsődleges célja és feladata a TOP forrásokból megvalósuló fejlesztések sikerre vitele, a jövő szempontjából alapvető fontosságú minden egyéb vállalkozási típusú tevékenység eredményes folytatása. A cég ezért bontogatja szárnyait a kommunikáció, rendezvényszervezés, egyéb szaktanácsadás szolgáltatások terén.

Csongrád Megye Fejlesztéséért Nonprofit Kft.

„TOP-on vagyunk!”

2020.

images/spacer.png, 0 kB
Impresszum | Készítette: Csongrád Megyei Önkormányzat Hivatala 2015. | Weblap: www.csongrad-megye.hu