Címkék

egészségügy


  • Egy hivatás, mely első az egyenlők között - A Szentesi Légimentő-bázis 10. évfordulója

    A Csongrád Megyei Közgyűlés és tizenkét település támogatásával, (Medgyesegyháza, Mártély, Petőfiszállás, Kistelek, Fábiánsebestyén, Derekegyház, Csárdaszállás, Gádoros, Szegvár, Csongrád, Domaszék, Eperjes) két életmentő eszköz került beszerzésre a légimentő bázis számára.

  • Novák Katalin Hódmezővásárhelyen: 42 millióval támogatja a kormány a Démétér Házat

    Évente akár 40-50 gyermeknek is szüksége van életmentő beavatkozásra a budapesti Szent László Kórház Gyermek-hematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályán, ahonnan a legyengült immunrendszerű kicsik gyógyulási idejük alatt a Démétér Házba költözhetnek. A csontvelő-transzplantáción átesett betegeknek és családtagjaiknak ez a hely a második otthonuk, ezért Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a Démétér Házért folytatott országos jótékonysági kezdeményezés fővédnöke bejelentette: a kormány 42 millió forinttal támogatja a ház bővítését.

  • Új egészségházban, modern körülmények között gyógyulhatnak Üllésen

    Befejeződött az üllési egészségház rekonstrukciója, a Csongrád Megyei Önkormányzat koordinációja mellett a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 80 millió forintos támogatása tavaly lehetővé tette a beruházást, ezt egészítette ki Üllés község önkormányzata további 20 millió forinttal.

Rendezvények

Csongrád Megyei Értéktár

Copyright © 2017. Csongrád Megyei Önkormányzat Hivatala. Minden jog fenntartva.

Keresés