Kezdőlap

Miért jó Csongrád megyében vállalkozást működtetni? Mondja el Ön is!

A Csongrád Megyei Önkormányzat a cégvezetők segítségét kéri abban, hogy egy mondatos válaszukkal segítsék a megye befektetésösztönzési tevékenységét. A válaszok a megyei befektetésösztönzési kiadványban lesznek olvashatóak.

A Csongrád Megyei Önkormányzat befektetésösztönzési tevékenysége keretében a megye vonzó befektetési környezetét bemutató tartalmak készülnek el. Már két nyelven böngészhető Csongrád megye befektetésösztönzési honlapja a www.investincsongradcounty.hu linken, és imidzs videók is készültek, amelyek a megye 9 relatív előnyét kommunikálják.

A következő lépésben egy informatív kiadvány aktualizálása a cél, amelynek fontos részét fogja képezni az a fejezet, amely lényegre törően mutatja be, hogy miért jó Csongrád megyében vállalkozást működtetni. A Csongrád Megyei Önkormányzat szakértői hiteles választ szeretnének adni erre a kérdésre, ezért a vállalkozókhoz fordulnak. Ezáltal a potenciális befektetők olyan információkat olvashatnak majd, amelyek első kézből, az itt működő nemzetközi és hazai cégektől, vállalkozásoktól származnak.

A kiválasztott válaszok és a válaszadók bekerülnek Csongrád megye befektetésösztönzési kiadványába, mely várhatóan az év második felében fog megjelenni digitális és nyomtatott formában. Így a kiadvány egyúttal egy keresztmetszeti képet is ad majd az itt tevékenykedő vállalkozásokról.

A megyei befektetésösztönzési kiadvány első kiadása egyébként 4 évvel ezelőtt készült el, az azóta eltelt idő azonban szükségessé tette tartalmának aktualizálását, újragondolását. A kiadvány digitális verzióját IDE kattintva tekintheti meg.

Kérjük, hogy küldje el nekünk válaszát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és írja meg egyetlen mondatban, lehetőség szerint angol nyelven, hogy miért jó Csongrád megyében vállalkozást működtetni?

Felmerülő kérdéseivel forduljon a Csongrád Megyei Önkormányzat kollégáihoz! KAPCSOLAT

Önkormányzati hírek

Közgyűlés

  • 2020. március 13. 9:00
  • Szeged, Tisza L. krt. 2-4. Megyeháza konferencia terem

Közgyűlés

  • 2020. január 24. 10:00
  • Szeged, Tisza L. krt. 2-4. Belvedere-palota, konferencia terem

Közgyűlés

  • 2019. november 29. 8:30
  • Szeged, Tisza L. krt. 2-4. Belvedere-palota, konferencia terem

Közgyűlés - Alakuló ülés

  • 2019. október 30. 11:00
  • Szeged, Rákóczi tér 1. Csongrád Megyei Kormányhivatal épülete

Területi Választási Bizottság ülése

  • 2019. október 17. 10:00
  • Szeged, Tisza L. krt. 2-4. Belvedere-palota, Tisza terem

További önkormányzati hírek

Közgyűlések archívuma

Csongrád Megyei Értéktár

Copyright © 2017. Csongrád Megyei Önkormányzat Hivatala. Minden jog fenntartva.

Keresés